Uutta Omaolossa - Sähköinen terveystarkastus

Haluaisitko tietää eliniän ennusteesi sekä sen, kuinka voisit saada lisää terveitä vuosia? Mäntänvuoren Terveydessä on otettu käyttöön Omaolon terveystarkastukset.

Omaolo.fi -sivustolla täytettävän terveystarkastuksen vastausten perusteella Omaolo antaa sinulle kattavan raportin terveydentilastasi sekä ennusteen arvioidusta eliniästäsi ja sairastumisriskistä keskeisiin kansantauteihin. Terveystarkastuksen ennusteet ovat tarkimmat 18-70-vuotiaille henkilöille, jotka eivät ole raskaana ja joilla ei ole todettu vakavaa sairautta, esimerkiksi sepelvaltimotautia tai syöpää.

Kun Omaolon terveystarkastus on täytetty, tarjoutuu mahdollisuus valita kuntavalikosta kotikunta, jonka jälkeen saa paikalliset toimintaohjeet. Kohonneessa sairastumisriskissä oleville Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Juupajoen kunnan asukkaille tarjotaan mahdollisuus lähettää vastaukset terveydenhuollon ammattilaiselle, joka käsittelee tarkastuksen tulokset ja suunnittelee jatkohoidon ja on asukkaaseen yhteydessä Omaolon kautta.

Terveystarkastukset ovat asukaslähtöisiä, eli asukas voi itsenäisesti täyttää Duodecimin Star -terveystarkastukseen pohjautuvan terveystarkastuksen omaolo.fi -osoitteessa, pääset sinne myös TÄSTÄ.