Ikäihmisten palveluihin kuuluvat palveluohjaus, kuntouttava päivätoiminta, kotihoito tukipalveluineen, iäkkäiden ympärivuorokautinen palveluasuminen sekä kuntoutus- ja intervallihoito.

Asumispalvelut: palvelupäällikkö Susanna Laaksonen, puh. 040 153 1356
Kotihoito ja kotihoidon osastot: palvelupäällikkö Teija Väisänen, puh. 044 466 3317
Vastaava lääkäri Piritta Huuskonen p. 044 466 3370

Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja kotihoidon palveluihin hakeudutaan Pirkanmaan hyvinvointialueen kautta. Palveluiden myöntämisestä vastaa Pirkanmaan hyvinvointialue. Lisätietoja palveluihin hakeutumisesta, palveluhakemuksen sekä vanhusten ympärivuorokautiseen palveluasumiseen pääsyn kriteerit ja kotihoidon myöntämisen perusteet löydät Pirkanmaan hyvinvointialueen sivuilta: Pirkanmaan hyvinvointialue - Ikääntyneiden neuvonta ja palveluohjaus.

Laskutukseen liittyvät asiat: Pirkanmaan hyvinvointialue, Mänttä-Vilppula, Juupajoki asiakasmaksutoimisto p. 03 311 68670 ma-to klo 9-14, asiakasmaksutmdmvj@pirha.fi.

Pyydä apua helposti

Jos koet huolta, voit ottaa Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöihin yhteyttä tällä lomakkeella. Tämän yhteydenottokanavan kautta voit ilmoittaa huolesta, joka koskee täysi-ikäisiä ja erityisesti ikäihmisiä.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden tai hätätilanteiden hoitoon. Kiireellisissä tilanteissa soita hätänumeroon 112 (välitön henkeä ja terveyttä uhkaava tilanne) tai sosiaalipäivystykseen, puhelin 0500 625 990, joka palvelee ympäri vuorokauden.

Huoli-ilmoitus on Pirkanmaan hyvinvointialueen kanava, jonka kautta voit ilmaista huolesi aikuisesta tai ikäihmisestä. Huoli joko aikuisen tai iäkkään henkilön hyvinvoinnista voi herätä, jos ihminen ei itse kykene hankkimaan apua tai ymmärrä avun tarvettaan. Kuka vain voi tehdä huoli-ilmoituksen.

Palveluohjaus

Palveluneuvoja neuvoo ja tukee ikäihmisiä ja heidän omaisiaan kaikissa ikäihmisten palveluihin liittyvissä asioissa Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella. Palveluneuvoja on tavoitettavissa puhelimitse p. 044 420 1500 ma-to klo 9 - 15.00 ja pe sekä arkipyhien aattoina klo 9-14.00 sekä sähköpostitse mvt.palveluohjaus@pihlajalinna.fi.

Lisätietoja palveluohjauksesta löydät täältä

Lähitori

Sarapihan palvelukeskus (Kioskiaula), Pakkaajankatu 18 B, Mänttä
Avoinna maanantaisin klo 9-11, tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 9-11

Lähitorilla työskentelee palveluneuvoja, joka neuvoo ja auttaa asiakkaita erilaisten palvelukokonaisuuksien löytämisessä.

Palveluneuvoja on tavattavissa ajanvarauksella myös Vilppulassa Punatulkun palvelukeskuksessa sekä Juupajoen terveysasemalla p. 044 420 1500