eOmahoito

Mäntänvuoren Terveys tarjoaa kuntalaisille sähköiset omahoidon tukipalvelut yhdessä Duodecimin kanssa.

Omahoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Siihen liittyvät muun muassa terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja mielen hyvinvointi. Omahoito on myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa.

Omahoidon sivujen kautta voit tehdä itsellesi virtuaalisen terveystarkastuksen ja saada tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi ja miettimään mitä kaikkea voisit oman hyvinvointisi parantamiseksi tehdä. Saat myös ohjeita ja tukea tavoitteidesi saavuttamiseksi esim. elämäntapojesi muutoksissa. Voit hyödyntää näitä sivuja itsenäisesti ja osana Mäntänvuoren ammattilaisten tarjoamaa hoitoa.

Duodecimin eOmahoito tarjoaa myös hyödyllistä sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi. Palvelusta löytyvät sairautesi tai riskitekijäsi hoidon tärkeimmät sisällöt koottuina tiiviiksi kokonaisuuksiksi. Voit lukea yksityiskohtaisempaa tietoa sekä saada käytännön neuvoja mm. astman, diabeteksen, eteisvärinän, nivelrikon, reuman, sepelvaltimotaudin, sydämen vajaatoiminnan ja verenpaineen omahoitoon.

Tervetuloa tutustumaan!

Näin käytät sähköisiä omahoitopalveluja

Duodecim STAR terveystarkastus

Duodecim omahoito

Omaolo

Omaolossa voit aloittaa monien julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käytön nopeasti ja helposti - vaikka kotisohvaltasi. Omaolo yhdistää sinut tarvittaessa oman alueesi ammattilaiseen ja ajanvaraukseen. Voit tehdä omaolon kautta mm. terveystarkastuksen, oire- ja palveluarvion.

Omaolon antamat suositukset ovat aina luotettavia, henkilökohtaisia ja ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin. Oirearviokyselyt pohjautuvat Kustannus Oy Duodecimin lääketieteelliseen tietokantaan eli viimeisimpään tutkittuun tietoon ja Käypä hoito -suosituksiin.

Pääset omaolo.fi tästä.
Lisätietoja löydät myös sivuiltamme: täältä
ja terveystarkastukseen liittyen täältä.