Kuntoutuspalvelut

Kuntoutuspalveluihin kuuluvat yksilö- ja ryhmäfysioterapiat, apuvälinepalvelu, vuode- ja kuntoutusosastofysioterapia, kotikuntoutus, kuntouttava päivätoiminta sekä lääkinnällinen kuntoutus. Kuntoutuspalvelut toimivat ajanvarauksella.

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä sekä liikkumista ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen terapian keinoin. Kuntoutujaa aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä kuntoutuksen asiantuntijoiden kanssa.

Kuntoutuspalveluissa asioidessa ei ole syytä säilyttää suuria rahasummia eikä arvoesineitä mukana. Kuntoutuspalvelut eivät vastaa asiakkaan hallussa olevasta henkilökohtaisesta omaisuudesta.

Fysioterapia

Mäntän terveysasema, Pakkaajankatu 18 B, Mänttä
Palvelukeskus Punatulkku, Vilpunkatu 6 B, Vilppula
Juupajoen terveysasema, Koskitie 50, Korkeakoski

Ajanvaraus arkisin klo 8-9
puh. 044 466 3344

Tekonivelyhdyshenkilö Mikael Haapanen, p. 044 4663 318
Palveluvastaava Hanna-Maria Heikkinen, puh. 044 466 3376 (arkisin 8-16)

Omaolo

Voit tehdä oirearvion tuki- ja liikuntaelinvaivoista helposti omaolo.fi-palvelun kautta. Omaolon kautta tekemän hoidon tarpeen arvion perusteella on jatkossa mahdollista varata sähköisesti aika fysioterapeutille täyttämällä "olkapään kipu", "jäykkyys tai vamma", "polven oire tai vamma" tai "alaselkäkipu tai -vamma" -oirearvion.

Pääset omaoloon tästä.
Lisätietoja löydät myös täältä.

Lääkinnällinen kuntoutus/kuntoutustyöryhmä

Lääkinnällistä kuntoutusta (esim. puhe-, toiminta-, psyko- ja fysioterapiaa sekä apuvälineitä) on mahdollista saada kuntoutustyöryhmän päätöksellä. Kuntoutustyöryhmä on moniammatillinen työryhmä, joka kokoontuu kerran kuukaudessa.

Fysioterapeutti Nina Haapanen, puh. 044 466 3354

Palveluvastaava Hanna-Maria Heikkinen, puh. 044 466 3376 (tavoitettavissa arkisin 8-16)