Osaajaksi Mäntänvuoren Terveyteen

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Keskeistä Mäntänvuoren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja sekä soveltamalla täysin uusia innovaatioita. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Pihlajalinnan henkilöstön yhtenäisiin henkilöstöetuihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä 300 euron liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu ePassi Flex. Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Avoimet työpaikat

Mäntänvuoren Terveyden avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinnan urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta.

Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan nettisivuilta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille lisätietoja itsestäsi ja verkostoidu kanssamme Pihlajalinnan urasivujen Connect -toiminnon kautta verkostoidu tästä

Lisätietoja voit tiedustella HR-asiantuntija Taru Kalelalta, p. 044 466 3304, taru.kalela@pihlajalinna.fi, palveluvastaava Marika Hetekorvelta, p. 040 183 6415, marika.hetekorpi@pihlajalinna.fi tai osoitteesta rekry.mantanvuori@pihlajalinna.fi.

Työssäoppiminen ja opiskelijat

Ota yhteyttä suoraan haluamasi yksikön palveluvastaavaan. Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä. AMK-opiskelijat voivat hakeutua harjoitteluun Jobiilin kautta.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hoito- ja muu henkilökunta
Palveluvastaava Marika Hetekorpi
puh. 040 183 6415
marika.hetekorpi@pihlajalinna.fi

HR-asiantuntija Taru Kalela
puh. 044 466 3304
taru.kalela@pihlajalinna.fi

Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat
Johtava lääkäri Olli Pajunen
p. 044 466 3384
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Hammaslääkärit
vastaava hammaslääkäri Anne Karmala
p. 040 637 6755
anne.karmala@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Osa Pihlajalinnaa

Mäntänvuoren Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.