Oppisopimuskoulutus

Mäntänvuoren Terveydessä on mahdollista kouluttua oppisopimuksella lähihoitajaksi, toimitilahuoltajaksi, hoiva-avustajaksi, hammashoitajaksi sekä välinehuoltajaksi. Oppisopimuksella voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osan. Kaikille opiskelijoille laaditaan koulutukseen henkilökohtaistamissuunnitelma ja työsuhteeseen henkilökohtainen tehtävänkuvaus. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus. Oppisopimuskoulutusta järjestetään yhteistyössä Sasky koulutuskuntayhtymän, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Gradia koulutuskuntayhtymän kanssa.

Näin haet oppisopimuskoulutukseen:
Oppisopimustyösuhdetta varten ota yhteyttä Mäntänvuoren Terveyden palveluvastaava Marika Hetekorpeen p. 040 183 6415 tai laita sähköpostia osoitteeseen marika.hetekorpi@pihlajalinna.fi, ja kysy mahdollisuudesta oppisopimusopiskeluun.

Lähihoitaja-, toimitilahuoltaja- ja hoiva-avustajakoulutusta järjestetään Mäntänvuoren Terveys Oy tekee tiivistä yhteistyötä Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen kanssa kouluttautumisessa oppisopimuksella hoitoalalle sekä toimitilahuoltajaksi. Opinnot suoritetaan monimuotoisesti verkko-opintoina, lähiopetuspäivinä sekä työpaikkatapaamisina.

Seuraava pääsykoe hoiva-avustaja- ja lähihoitajakoulutukseen on 23.9.2022. Ilmoittautuminen viimeistään 16.9.2022 mennessä.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan koulutuksiin tarkemmin: Hoiva-avustaja
Lähihoitaja Toimitilahuoltaja

Hammashoitajakoulutusta järjestetään yhteistyössä Tredun kanssa. Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin sähköpostitse oppi.sopimus@tampere.fi tai puhelimitse 03 5654 7999. Tämän jälkeen voit täyttää taustatietolomakkeen. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta Tredussa täältä.

Välinehuoltajakoulutusta järjestetään yhteistyössä Gradian kanssa. Pyydä työnantajaasi ottamaan yhteyttä Gradian työelämäkoordinaattoriin. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta Gradiassa täältä.

Käytänteistä sovitaan tarkemmin yhdessä Mäntävuoren Terveyden ja koulutusta järjestävän tahon kanssa.